Семінар для вчителів «Модель сучасного вчителя та учня, як досягти успішності в освітній діяльності: нове бачення НУШ»


Семінар для вчителів
«Модель сучасного вчителя та учня, як досягти успішності в освітній діяльності: нове бачення НУШ»

06 лютого 2019 року в ЗЗСО №5 пройшов семінар для педагогів закладу «Модель сучасного вчителя та учня, як досягти успішності в освітній діяльності: нове бачення НУШ». Заняття проводила практичний психолог закладу Волик Анастасія Сергіївна.
Даний семінар розроблений з метою поглибитися в сучасну актуальну тему, яка стосується моделі сучасного вчителя, його бачення, збоку вчителів. Окрім цього, на семінарі були розглянуті наступні питання: яким повинен бути сучасний вчитель у новій українській школі, погляд вчителів; як «сучасному» вчителю зацікавити уроком «сучасного» учня; що таке критичне мислення, навіщо воно потрібно на уроках та використання інших форм та методів роботи на уроках.
Даний семінар є комбінованим у формах та методах проведення (тренінгові вправи, коучинг, критичне мислення, case-studi, мозковий штурм, «кубування»), які також були представлені педагогам для застосування у своїй професійній діяльності.
Педагогам було запропоновано виконати завдання, в яких полягало розкрити своє бачення сучасного вчителя, розвивати своє критичне мислення та знайти способи зацікавити сучасного учня, з метою досягнення успішності у навчальній діяльності.
Вчителі активно брали участь в завданнях, розвивали своє критичне мислення, міркували, дискутували, пропонували та ділилися досвідом, які засоби навчання вони застосовують.
В колективі сприяла дружня та добра атмосфера, яка допомагала, шукати спільно шляхи вирішення та досягнення поставленої мети.




                       

         



Дякуємо всім за плідну співпрацю!

Коментарі